Kingsleep. Altijd meer voordeel!

De hoge kwaliteit van Kingsleep staat nooit ter discussie. Wel de prijs. Kingsleep zoekt fabrieken die productieruimte over hebben. Overcapaciteit. En daar laten we dan, tegen de allerlaagste prijs, de mooiste producten maken. En dan in grote partijen. Zo krijg je waar Kingsleep voor staat: veel voor weinig!

Mooie boxsprings en fijne matrassen, veelal uit voorraad. Maar ook overschotten en restpartijen. We doen alles om snel en goedkoop te kunnen leveren. Maar wel hoge kwaliteit. Geen boxspring voor 395 euro. Want dat bestaat niet, Kingsleep kwaliteit moet betrouwbaar en goed zijn. Kijk op de site en bestel of kom kijken bij Sonnemans De Slaapfabriek. Want daar vindt u alle modellen.

Het ontstaan van Kingsleep

We werden er al langer mee geconfronteerd. Overcapaciteit. Fabrieken die tijd over hadden, en dan graag voor minder geld wilden produceren. Zo is Kingsleep ontstaan. Vanuit hoogwaardige fabrieken komen nu de mooiste boxsprings die meestal uit voorraad leverbaar zijn. Want dat verwacht de fabrikant dan. Grote partijen, lage prijzen. Dat is Kingsleep.

Open chat
Hulp nodig?
Hallo, waarmee kunnen wij je helpen?